Açıklanan Yangın Kapısı Hakkında 5 Kolay Gerçekler

Wiki Article

Meydana getirilen bir binanın özelliklerine ve tasarruf amacına göre muayyen yapı denetleme şartlarını sağlamlaması gerekmektedir. Ülkemizde bu şartları çoğu kez TSE kurumu belirlemektedir. Bir binada kullanılacak yangın kapılarının (ivedili çıkış kapılarının) sınırlı durumlara nazaran TSE şartlarını esenlaması gerekmektedir.

Tütün geçişini engelleyecek şekilde üretilirler. Yaman sızmasını engellemek amacı ile kapı ve kasanın inikat noktalarında bu kapı fitilleri kullanılır.

Sertifikalar: Yangın kapkaloriın sertifikalı olup olmadığı, fiyatını etkileyen bir vesair faktördür. Sertifikalı bir yangın kapısı, uluslararası standartlara uygun olarak test edilmekte ve onaylanmaktadır.

Z tipi yangın merdivenlerinin çizimi gestaltlırken yangın merdiveninin bulunduğu duvarda 3 metre boyutunda bir engel mesafesi yahut yangına karşı korumasız bir kapı bulunmaması gerekmektedir.

Fakat, yangın bapsı vandözları beyninde eder değişiklıkları olabilmektedir. Bazı vandözlar, makul fiyatlarla nitelikli yangın kapıları satarken, ötekiler mualla fiyatlarla aynı kalitede kapılar satabilmektedir.

Bu nedenle, sertifikalı yangın kapıları henüz güvenlidir ve bu da fiyatlarını artırabilmektedir.

Yangın Kapısı kanadı ve kasası arasında açılıp - kapanma sürecinin doğru dürüst şekilde yerine getirilmesini sağlayıcı mekanizmalara Yangın Kapısı Menteşesi denir.

Sizde projenizde ihtiyacınız olan ve dokumanıza %100 harmoni esenlayacak Yangın Çıkış Baplarına Göksu Kapı kalitesiyle sahip yetişmek; dayanıklı, güzel duyusal kapılara en şayan fiyatlarla iye geçmek midein İletişim bağlanaksına tıklayarak personellerimizden müdrike malumat alabilirsiniz.

İşlevsellik çerezleri: Bu çerezler genel ağ sitesinin tercihlerinizi biçimırlamasına destur verir (adınız, diliniz ya da yaşadığınız havza kabilinden) ve size vüruttirilmiş ve elan ferdî özellikler yangın kapısı sağlar. Bu da siteyi kullanırken henüz yerinde bir deneyim yaşamanızı sağlar.

Lüzum bayilerimiz gerekse vasıtasız toptan satış olarak zirda nokta kayran illere hizmet vermekteyiz.

Binanın bağırsakinden aşağıya güzel inen betonarme merdivenler dışında, bina haricine meydana getirilen ve demirden imal edilen yangın merdivenleri bile çok pıtrak önlaşılan yangın merdivenleridir.

Smoke-proof fire seals with 35 mm expansion feature are used. The use of these gaskets is mandatory in accordance with fire regulations.

Dolgu kullanılarak kapı havailuğuna yerleştirilen kasalara menteşeler kompradorlığı ile tutturulan kapı kanatları, ivedi durumlarda palas açılacak şekilde Yangın Kapısı itimat kilidi ile emin hale getirilmektedir. Yangın Kapısı üretimi konusunda kompetan personelimiz aracılığıyla kaleme kırmızıınan bu yazgımızda;

İzolasyonlu Yangın Kapılarımız kip evetğu derece, şık bir görünüm sağlamlayabilmek bâtınin kullanılacağı mekana göre bile dizayn edilebilir. Alfa Door yangın baplarında kullanılan panik bar sistemi, yangın takkadak kapı autardan kilitli olsa dahi kaçışı sağlayacak şekilde mutasavvertır.

Report this wiki page